FAQ

Avaimet, lukot ja varaosat

Olen kadottanut laukkuni avaimet, mitä voin tehdä?

Ota ylös lukkosylinteriin leimattu numero.
Voit lähettää tilauksesi osoitteeseen Support & Go.

Kuinka voin tilata varaosia?
Ota ylös tuotekoodi kokonaisuudessaan - löydät sen takuutodistuksesta ja tuotteen sisältä. Voit lähettää tilauksesi osoitteeseen Support & Go.
Kuinka saan yhdistelmälukon auki, jos unohdan koodin?
Yhdistelmälukon avaamiseen tarvitset valtuutetun Lipault-huoltoliikkeen apua. Lähimmän Lipault-huoltoliikkeen löydät tämän linkin kautta.

Takuu ja korjaukset

Missä voin korjauttaa laukkuni?
Suosittelemme, että käännyt korjauksissa Lipault valtuuttaman huoltoliikkeen puoleen, sillä silloin voimme olla varmoja, että laukustasi pidetään hyvää huolta. Vaikka kaikki ammattitaitoiset matkalaukkukorjaamot voivat korjata myös sinun Lipault, takuukorjauksia voivat suorittaa vain Lipault valtuuttamat huoltoliikkeet. Lähimmän Lipault-huoltoliikkeen löydät tämän linkin kautta.

Millaiset takuuehdot Lipault on?

Osto-opas

Millaiset toimitusehdot teillä on?

Millaiset palautusehdot teillä on?

Kuinka teen tilauksen?

Kuinka voin seurata tilaustani?

Kuinka voin peruuttaa tilaukseni?
Periaatteenamme on toimittaa tilaukset perille niin nopeasti kuin mahdollista, ja sen vuoksi emme voi peruuttaa tai muuttaa tilausta, kun se on viety loppuun. Mikäli haluat peruuttaa tilauksen, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Kun tilauspyyntö on lähetetty, emme voi taata, että tilauksen peruuttaminen onnistuu. Mikäli lähetys onnistutaan pysäyttämään, peruutus näkyy Oman tilin Tilaushistoriassa.

Mikäli lähetyksen peruuttaminen ei onnistunut, voit jättää tuotteen lunastamatta. Maksamme hyvityksen ostohinnasta, kun tuote on palautunut lähetyskeskukseemme.

Lisätietoja löydät kohdasta Palautus- ja vaihtamisehdot.

Voit pyytää tilauksen peruuttamista sähköpostilla.

Miten löydän lähimmän myymälän, joka myy Lipault?

Matkalla Lipault kanssa

Voinko ottaa laukkuni lentokoneen matkustamoon?
Yleisten ohjeiden mukaan niin kutsutun lentolaukun koko on enintään: pituus 56 cm, leveys 45 cm ja syvyys 25 cm. Näihin mittoihin kuuluvat myös pyörät, kädensijat, sivutaskut jne.

The dimensions shown in the tables are the exterior dimensions (including handles, wheels, bottom glides, side pockets and other external parts).
Measurements
Measurements of volume, dimensions and weight are carried out in the Lipault laboratories using procedures whereby tolerances up to 1,5 cm in dimensions and 5% in weight and volume cannot be excluded.
Lipault reserves the right to amend the specifications, colours, dimensions and weight of any product without prior warning. Colour deviation may occur due to the printing technique used.

Huom: kapasiteetin vuoksi jotkin lentoyhtiöt rajoittavat käsimatkatavaroiden kokoa ja/tai painoa vielä enemmän. NAYAN NV tai Lipault ei vastaa ongelmista, joita lentoyhtiöiden poikkeavat lähtöselvitysmääräykset saattavat aiheuttaa. Tarkasta voimassa olevat määräykset lentoyhtiöstäsi ennen matkalle lähtöä.

ECONOMY-LUOKASSA SALLITUT ENIMMÄISMITAT (ULKO-) JA PAINOT