Loader Logo
background-cover

Keitä me olemme

Lipault, nuori pariisilainen laukkujen, matkalaukkujen ja muotiasusteiden tuotemerkki, mullisti matkalaukkujen ja nahkatuotteiden maailman tuomalla siihen tyyliä, väriä ja uskallusta.

Alkuperäisyyden ja mielikuvituksellisuuden edelläkävijänä Lipault levitti ajatusta myönteisestä ja estottomasta brändistä. Jokainen askel on seikkailu, Pariisista tulee leikkipaikka - muodista ilmaisutapa.

  • Pariisi
  • Hyvä fiilis
  • Väri
Lipault ammentaa inspiraatiota nykypäivän Pariisista: urbaani, tyylikäs ja toisinaan salainen Pariisi, joka uudistuu jatkuvasti. Yksi muusa: pariisitar. Brändiin on haettu inspiraatiota hänen luonnollisesta tyylikkyydestään, rennosta ilmeestään, hienovaraisesta aistillisuudestaan ja kaikesta, mikä tekee hänestä ainutlaatuisen. Jokainen askel on seikkailu, Pariisi on leikkipaikka, muoti ilmaisutapa.
Lipault-henki on päättäväisen naisellinen, ja siinä on aurinkoenergiaa. Lipault on leikkisä, elävä ja rohkea. Se on tehty kaikille naisille, jotka elävät vapaasti muodissa ja elämässä. Naisille, jotka uskaltavat uida vastavirtaan ja jotka luovat, yhdistävät, sekoittavat ja kohtaavat toisensa hymyillen.
Väri inspiraation lähteenä vuodesta ja sesongista toiseen. Värikkäät ja eloisat mallistot, jotka lumoavat vaatekaappisi uudelleen ja muokkaavat asujasi. Lipault käyttää uudelleen perinteisiä värejä ja leikittelee väreillä. Kirsikanpunaisesta Klein blue -väriin, sinapinkeltaiseen ja khakiin. Rajattomilla väripaleteilla, syvillä ja elinvoimaisilla sävyillä Lipault keksii värit uudelleen tehdäkseen jokaisesta päivästäsi erilaisen.